Brug explainer- og animationsvideoer
effektivt!

Animationsvideo

Explainer- og animationsvidoer er et stærkt redskab, når du vil kommunikere klart og tydeligt til dine kunder.
 
Jeg tager helt enkelt essensen af det du vil kommunikere og pakker det ind på en letforståelig og tiltalende måde.
 
Forud for produktionen af en animationsvideo, er det vigtigt, at vi sammen konkretiserer, hvad du vil kommunikere og koger det ned til nogle få, men tydelige budskaber.
 
Jeg kan producere både explainervideoer, hvor billeder og tekst ‘tegnes’ i videoen og små animerede tegnefilm, hvor figurer og objekter kan bevæge sig i forskellige scenarier. Og de kan produceres i flere formater tilpasset det ønskede medie.
 
Husk, at jeg også laver helt almindelig videoproduktion.

Ring og book et gratis
sparringsmøde!

Lige nu tilbyder jeg et 20 min. gratis sparringsmøde omkring jeres webinar eller digitale event. Så tøv ikke med at skrive eller ringe til mig på tlf. +45 4081 6488 eller skriv på mail: daniel@westream.dk og book et møde.

WeStream tilbyder

Videostrategi

Jeg kan tænke jeres videoindhold som en helhed og hjælpe jer med at lægge en strategi ud fra jeres ønsker om budskab, målgruppe og indhold.

Udstyr og udlejning

Se vores udstyrskatalog her
Droner, videokameraer, trådløse mikrofoner, videomixere, computere, robotkameraer og meget andet. Ja…. er er næsten ingen grænser for, hvad du kan finde på vores hylder.

Mere lyd

Hvis en video har dårlig lyd får vi hurtigt oplevelsen af, at indholdet er uprofessionelt og irrelevant. Jeg har over 25 års erfaring i, at arbejde med lydproduktion og lydoptagelse. Med erfaringer både fra studie- og liveproduktioner sikrer jeg den lækre lyd og musik på dine videoer.