Din professionelle eventpartner. Altid kvalitet og punktlighed i live-arrangementer.

Liveproduktion

WeStream er din professionelle eventpartner, når kompromisløs kvalitet og punktlighed skal være  fundamentet i jeres næste live-arrangement.

Kundetilpassede løsninger

Vi har solid erfaring med at skræddersy individuelle løsninger til en bred vifte af events. 

For os er din tryghed altafgørende for succes, og vores dyg-tige team af teknikere og projektledere sikrer dig altid høj kvalitet og en problemfri afvikling fra start til slut.

Er din produktion useriøs, så er dit publikum hurtigt videre…

Ja, måske virker det lidt utaknemmeligt. Men det er den barske realitet i vores digitale samfund. Tænk bare på hvor hurtigt du selv hopper videre, hvis noget virker uinteressant eller fremstår useriøst.

Hvad enten der er tale om en konference, præsentation, produktlancering, koncert, firmafest eller noget helt andet, står vi altid klar til at hjælpe dig igennem med en personlig og professionel løsning.

Baggrund i AV-verdenen

Fra vores baggrund i AV-verdenen med lyd, lys og billedløsninger til virksomheder landet rundt ved vi , at med god planlægning skaber vi moderne, strømlinede og unikke rammer, der passer perfekt til netop din begivenhed.

Du behøver kun at ringe et sted hen – nemlig til os!

Westream har deres udstyr i orden og kan deres kram. Nå rman booker dem, behøver man ikke bekymre sig om der mangler noget eller teknikken driller, hvilket er fantastisk, når man har en masse mennesker siddende i salen og online, som forventer at lyd og billede er høj kvalitet.
Lisa Sneholm Hansen
Event Manager, 7N Event

Konference


WeStream tilbyder en bred vifte af fleksible løsninger til jeres næste konference. Hvad enten I er en mindre gruppe eller en stor delegation af deltagere, leverer vi netop den løsning, I har brug for. Vi har solid erfaring med komplekse audio-visuelle løsninger.

Alt fra storskærme, gennemtænkt lyddesign og flot lyssætning – til dedikerede teknikere, en personlig projektleder, scene- og kameraproduktion får du efter aftale og til tiden – når du ringer til os!

Et skarpt og professionelt udtryk er vores kendetegn!

Event og firmafest

Står I med en julefrokost et personalearrangement eller sommerfest, hvor de ansatte skal forkæles med et forrygende show? Eller skal I afholde en konference med efterfølgende fest? Måske skal jeres produktlancering krydres med en uforglemmelig livekoncert?

Uanset hvilke ønsker I må have, kan vi hos WeStream hjælpe jer med en oplevelsesrig totalløsning, som rummer alt fra planlægning og design til teknik og afvikling.

Liveproduktion

Afvikling af liveproduktioner er ubestridt vores kerneområde. Hos WeStream har vi mere end 15 års erfaring med at levere løsninger til et hav af etablerede kunstnere, virksomheder og festivaler.

Kundetilpassede setups
Vi mestrer alt fra de små scener med den intime lyssætning til de helt store events, hvor der ikke er sparet på hverken lydudstyr eller lysshow. Ring til os, så hjælper vi dig med at skabe den perfekte løsning til jeres event.

Ring og book et
gratis møde!

Vil du høre mere om hvordan WeStream Live kan hjælpe dig med din næste event, firmafest eller konference, så tøv ikke med at skrive eller ringe til mig på tlf. +45 70 20 91 92

 eller skriv på mail: daniel@westream.dk og book et møde.

WeStream Liveproduktion brochure

Hent vores liveproduktion brochure. Klik på foto.

Udstyr og udlejning

Se vores udstyrskatalog her
Droner, videokameraer, trådløse mikrofoner, videomixere, computere, robotkameraer og meget andet. Ja…. er er næsten ingen grænser for, hvad du kan finde på vores hylder.

Video: 'Behind the scenes'' med WeStream