Om WeStream Media

En fleksibel netværksvirksomhed
der løfter små som store opgaver

WeStream Media er en lille netværkvirksomhed ejet af mig, Daniel Larsson. Jeg har over 20 års erfaring i oplevelsesindustrien og har arbejdet med audiovisuelt udstyr i stort set hele mit liv.

Min forkærlighed for, at designe tekniske løsninger til begivenheder og til formidling budskaber, har grundlagt idéen om WeStream Media.

Mit ønske med WeStream Media er, at være i øjenhøjde med små og mellemstore virksomheder, og hjælpe med de udfordringer vi hver dag møder i vores digitaliserede samfund.

Sæt fokus på din egen storytelling,
og lad så mig føre kameraet for dig…
Daniel Larsson
SoMe Manager og videograf

Med mine mange års erfaring som selvstændig og projektleder, har jeg et stort netværk af dygtige mennesker som er specialister på netop deres område. Jeg ved nemlig ikke alt… men jeg ved en hel del om rigtig meget… og netop netværkstankegangen er mit syn på hvordan en moderne virksomhed bør organisere sig i dag.

Jeg har været projektleder på nogle af de største events der har været afholdt i Danmark, men også nogle af de mindste. Og begge typer af events har sine udfordringer, finurligheder og charme.

Jeg har øje for detaljen og for at give publikum en unik og ”lækker” oplevelse.

Løfter små som store opgaver

Hos WeStream Media finder du altså en lille adræt og tilpasningsparat virksomhed, der uden et kæmpe administrativt apparat bag sig, kan løfte såvel små som store opgaver.

Jeg har, ud over mine mange år i eventbranchen, en uddannelse fra CBS i rygsækken. I 2020 blev jeg uddannet SoMe manager og har været ved Danmarks Journalist og Mediehøjskole for at blive stærkere i strategisk videoproduktion. Jeg har taget billeder og fløjet med drone i mange år og holder af at være i naturen.

Jeg er nok en af Københavns største el-cykeltosser… så ser du en orange bullitt eller neongrøn mountainbike flyve igennem byen, så er der en stor sandsynlighed for, at det er mig der er på vej ud for at streame et webinar eller lave det perfekte droneskud!

Ambitiøs og erfaren medspiller, der sætter dine ønsker i fokus

Vælger du at arbejde med mig, så får du en ambitiøs og erfaren medspiller, der forstår at sætte dine ønsker i fokus. Du får også en sparringspartner der tør udfordre dig på dine egne overbevisninger og idéer.

Og ja, har du læst så langt… så kan du lige så godt sende mig en mail på daniel@westream.dk.

Vi ses!

Ring og book et gratis
sparringsmøde!

Lige nu tilbyder jeg et 20 min. gratis sparringsmøde omkring jeres webinar eller digitale event. Så tøv ikke med at skrive eller ringe til mig på tlf. +45 4081 6488 eller skriv på mail: daniel@westream.dk og book et møde.

WeStream tilbyder

Livestreaming
og webinar

Sådan bliver din næste online event en succes! En vellykket online event behøver ikke at være lang eller kræve det helt store udstyr. Med lidt god planlægning og en fornuftig udstyrspakke, kan jeg hurtig hjælpe dig til succes.

Priser og streamingpakker

Er livestreaming dyrt?
Nej, livestreaming behøver ikke at være dyrt. Hos WeStream kan du med vores mindste streamingløsning komme i gang for under 4.000.- kr.

Onlinemøder

Onlinemøder – hvordan kan jeg se bedre ud til onlinemøder?
Jeg har brugt det sidste år på at finde svaret netop det spørgsmål… og svaret er enkelt! Start med at se min video om 4 tips til at forbedre dit ”look” til digitale møder.

Webinar og videoproduktion

Fang den gode historie og pak den flot ind! Indhold og teknik skal være i orden hvis du vil holde fast på dine seere! Her hos WeStream Media kan du få hjælp med både jeres webinarer og videoproduktion til SoMe eller jeres website.

SoMe strategi og indhold

Sociale Medier – hvordan skaber du relevant indhold? Vi husker altid en god historie… og jeg kan hjælpe dig med, at fange netop din historie i billeder og lyd, og få den formidlet de rigtige steder til den rigtige målgruppe!

Lær at streame som en professionel!

Kunne du tænke dig at lære at livestreame som en professionel? Så læs med her.

Se vores attraktive streamingpakker

Vi har sammensat et antal forskellige pakker til dig, der gerne vil have en komplet plug-and-play streamingløsning.

Der er små løsninger fra 3.995 kr ekskl. moms komplet med kamera, streamingafbrydere og tekniker.

Vi har også komplette løsninger til dig, der stiller større krav til dynamik og grafisk indhold.

Se vores pakker her

Kursus i livestreaming

Bliv bedre til at streame, så din professionalisme, når helt ud på den anden side af skærmen.
WeStream uddanner dig, så du får helt styr på teknik, udstyr og optagelser foran et kamera.