Hvad kendetegner den
gode promotionvideo

Produktion af promotionvideo

Min filosofi, når jeg laver ”promotionvideo” er, at forbrugeren skal kende dig og have tillid til dig og din virksomhed.

I dag er flotte promotionvideoer helt enkelt ikke nok, hvis du gerne vil sælge dit produkt.

Det handler om tillid og relation

For køb handler i bund og grund om tillid og relationen mellem dig og din kunde.

Kender du lidt til digital markedsføring, så har du sikkert hørt om værditrappen og ”the sales funnel”. Til dig der ikke kender de to modeller, så får du dem simpelthen lige her nedenfor.

Tragten og trappen

Tragten handler om at stimulere en potentiel kunde til at foretage en kunderejse i dit univers og til sidst konvertere (købe).

Trappen handler om, at du som virksomhed eller organisation skal blive mere bevidst om at kommunikere med forskellige budskaber og formål, så vi skubber til en potentiel kunde fra forskellige fronter og ikke kun med direkte salgssnak…

Køb bananer!

Kim Larsen sang for mange år siden ”køb bananer”…, meeen direkte produktpromotion er vi næsten blevet immune overfor, hvis ikke vi har kendskab til produktet forud for, at vi eksponeres for ”køb her… køb biiiiillige bananer her!!”

Det virkede måske for 20 år siden. Men verden er gået lidt bananas siden den gang, og nu sælges der bananer på hver et gadehjørne, på din telefon, i din iPad og i din computer…

Så relationen og tilliden mellem dig og kunden er central for, at kunden træffer en beslutning om køb. Og begge dele kan du bygge effektivt op med det (vi) medienørder i daglig tale kalder for content marketing.

Content marketing betyder produktion og distribution af indhold til markedsføring

Content marketing betyder i bund og grund bare, at du producerer og distribuerer forskellige typer af indhold i markedsføringsøjemed for at tiltrække og fastholde en målgruppe.

Ved at ramme din målgruppe med forskelligt indhold, hjælper du den potentielle kunde ned igennem tragten og ned til selve salget.

Fordelene ved at blive god til content markedsføring er mange. I modellen kan du se nogle få af dem.

Mange virksomheder lægger rigtig meget krudt på den direkte salgssnak, og promoverer deres produkter vidt og bredt. Men de glemmer at skabe relation/kendskab og at fortælle noget om dem selv, virksomheden og dens værdier.

Vi skal kunne mærke den passion og drive, der har skabt jer

For mig er det vigtigt, at vi kommer ind under huden på dig, din organisation eller virksomhed og kan mærke den passion og drive, der har gjort jer til dem, I er i dag.

Kunne du tænke dig at arbejde mere strategisk med videokommunikation, så skriv til mig. Så aftaler vi en dag, hvor vi kan kigge på jeres nuværende indhold og se, om der er behov for at lægge en helt ny strategi, eller om I blot har brug for noget godt strategisk indhold.

Nu skal jeg ud og have mig en gul banan, tror jeg… og sætte en skive på med selveste Hr. Larsen… (RIP).

Først finder du formål…
dernæst ringer du til mig…!
Daniel Larsson
SoMe Manager og videograf

Ring og book et gratis
sparringsmøde!

Lige nu tilbyder jeg et 20 min. gratis sparringsmøde omkring jeres webinar eller digitale event. Så tøv ikke med at skrive eller ringe til mig på tlf. +45 4081 6488 eller skriv på mail: daniel@westream.dk og book et møde.

Videostrategi

Jeg kan tænke jeres videoindhold som en helhed og hjælpe jer med at lægge en strategi ud fra jeres ønsker om budskab, målgruppe og indhold.

Udstyr og udlejning

Se vores udstyrskatalog her
Droner, videokameraer, trådløse mikrofoner, videomixere, computere, robotkameraer og meget andet. Ja…. er er næsten ingen grænser for, hvad du kan finde på vores hylder.

Mere lyd

Hvis en video har dårlig lyd får vi hurtigt oplevelsen af, at indholdet er uprofessionelt og irrelevant. Jeg har over 25 års erfaring i, at arbejde med lydproduktion og lydoptagelse. Med erfaringer både fra studie- og liveproduktioner sikrer jeg den lækre lyd og musik på dine videoer.

WeStream tilbyder

Se vores attraktive streamingpakker

Vi har sammensat et antal forskellige pakker til dig, der gerne vil have en komplet plug-and-play streamingløsning.

Der er små løsninger fra 3.995 kr ekskl. moms komplet med kamera, streamingafbrydere og tekniker.

Vi har også komplette løsninger til dig, der stiller større krav til dynamik og grafisk indhold.

Se vores pakker her

Kursus i livestreaming

Bliv bedre til at streame, så din professionalisme, når helt ud på den anden side af skærmen.
WeStream uddanner dig, så du får helt styr på teknik, udstyr og optagelser foran et kamera.