Fang den gode historie
og pak den flot ind!​

Webinar og videoproduktion

Er din produktion useriøs, så er dit publikum hurtigt videre…

Ja, måske virker det lidt utaknemmeligt. Men det er den barske realitet i vores digitale samfund. Tænk bare på hvor hurtigt du selv hopper videre, hvis noget virker uinteressant eller fremstår useriøst.

Gør dig umage

Hvis dit publikum skal sætte tid af til at se en video eller en præsentation, så skal de også have indtrykket af at du har gjort dig umage – både om produktionen og indholdet.

Jeg har set mange bruge tid og ressourcer på at lave godt indhold og planlægge deres webinar og videoproduktion. Men de glemmer at prioritere den tekniske del og ender ofte ud med dårlig kvalitet på lyd og billede. Andre gange er det helt enkelt bare det visuelle udtryk der er for ”kedeligt” og savner dynamik.

Og det er rigtig synd, for det kræver ikke særlig meget at løfte kvaliteten fra det triste gennemsnit til top 10%!

Fasthold dit publikum med relevans og værdi!
Jeg hjælper dig med at skabe begge dele…
Daniel Larsson
SoMe Manager og videograf

Udstyr til enhver begivenhed

For dig der ikke har alt udstyr og kundskab selv, så fortvivl ikke. Hos mig kan du finde udstyr til enhver begivenhed og i forskellige prisklasser.

Uanset om du bare ønsker at leje et bedre kamera og et par lamper eller måske har brug for en komplet pakke med flere robotkameraer, videomixer, mikrofoner mm. så finder du det hos WeStream. Ofte kan simple ting som god belysning, en pæn baggrund og en god mikrofon gøre en stor forskel på dit resultat.

Tøv ikke med at kontakte mig, hvis du er i tvivl om, hvad du har brug for til netop jeres digitale event eller onlinemøde. Jeg og mine dygtige kolleger kommer meget ud til dig og hjælper med opsætning og afvikling.

Husk at jeg også kan også hjælpe dig med at øge relevansen i dit indhold, så du fanger dine seere og bevarer deres opmærksomhed.

Læs mere om indholdsstrategi her.

Ring og book et gratis
sparringsmøde!

Lige nu tilbyder jeg et 20 min. gratis sparringsmøde omkring jeres webinar eller digitale event. Så tøv ikke med at skrive eller ringe til mig på tlf. +45 4081 6488 eller skriv på mail: daniel@westream.dk og book et møde.

Videostrategi

Jeg kan tænke jeres videoindhold som en helhed og hjælpe jer med at lægge en strategi ud fra jeres ønsker om budskab, målgruppe og indhold.

Udstyr og udlejning

Se vores udstyrskatalog her
Droner, videokameraer, trådløse mikrofoner, videomixere, computere, robotkameraer og meget andet. Ja…. er er næsten ingen grænser for, hvad du kan finde på vores hylder.

Mere lyd

Hvis en video har dårlig lyd får vi hurtigt oplevelsen af, at indholdet er uprofessionelt og irrelevant. Jeg har over 25 års erfaring i, at arbejde med lydproduktion og lydoptagelse. Med erfaringer både fra studie- og liveproduktioner sikrer jeg den lækre lyd og musik på dine videoer.

WeStream tilbyder

Se vores attraktive streamingpakker

Vi har sammensat et antal forskellige pakker til dig, der gerne vil have en komplet plug-and-play streamingløsning.

Der er små løsninger fra 3.995 kr ekskl. moms komplet med kamera, streamingafbrydere og tekniker.

Vi har også komplette løsninger til dig, der stiller større krav til dynamik og grafisk indhold.

Se vores pakker her

Kursus i livestreaming

Bliv bedre til at streame, så din professionalisme, når helt ud på den anden side af skærmen.
WeStream uddanner dig, så du får helt styr på teknik, udstyr og optagelser foran et kamera.